çağatay Ulusoy Yeni Hali - Uzun bir süredir yeni projede yer almayan Çağatay Ulusoy şimdilerde çekimi devam eden yeni projesi için kilo aldı. Son olarak Hakan Muhafız dizisinde boy gösteren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni bir proje için kolları sıvadı.


Pin By Little Things Inside On Bir Varmis Bir Yokmus Turkish Film Cagatay Ulusoy Film Festival

Çağatay Ulusoyun yeni hali görenleri şaşırttı.

çağatay ulusoy yeni hali. Bir hayli kilo aldığı gözlenen oyuncunun yeni rolü için mi kilo aldığını merak. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy yeni bir. Son olarak Hakan Muhafız dizisinde rol alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoyun son hali hayranlarını şaşırttı.

Ünlü oyuncunu kilo almış ve sakallı hali hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Son Dakika Çağatay Ulusoy Haberleri. Çağatay Ulusoyun yeni rolü için mi bu hale geldiği ise merak konusu oldu.

Çöpçü olmaya hazırlanıyor Son dönemlerin yıldızı parlayan ve yakışıklılığı ile dikkat çeken Çağatay Ulusoy son hali ile hayranlarını şaşkınlığa uğrattı. Son olarak Hakan Muhafız dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoyun son hali görenleri şoke etti. Oyuncu bu haliyle rapçi Ben Feroyu anımsattı.

Çağatay Ulusoyn yeni hali şok etti. Son olarak Hakan Muhafız dizisinde başrol oynayan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoyun son hali herkesi şaşırttı. Bir hayli kilo aldığı görülen Çağatay Ulusoyun yeni rolü için mi bu hale geldiği merak konusu.

Rol alacağı Menajerimi Ara isimli dizi için imajını değiştiren ünlü oyuncu sosyal medyada çok konuşuldu. O da Ben de varım dedi. Yeni projesi için Kırklareline giden yakışıklı oyuncunun kilolu hali görenlerde merak uyandırdı.

Netflixte yayınlanan Hakan Muhafız dizisinin yakışıklı başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy. Çağatay Ulusoyun son hali hayranlarını şoke etti. Magazin - Çağatay Ulusoy yeni filmi için harekte geçti.

Bir hayli kilo aldığı görülen Çağatay Ulusoyun kilolu halini sevenleri de beğenmedi. Yeni imajını Instagram hesabından paylaşan Ulusoy son haliyle rapçi Ben Feroya benzetildi. Ulusoyun kilolu hali ve uzattığı sakallar ise takipçilerini.

Çağatay Ulusoyun kilolu hali dikkat çekti. Çağatay Ulusoy un morali yerlerde Pehlivan Koca Yusufun hayatının anlatılacağı filmi iptal olunca rol için aldığı kilolar başına dert oldu. Işte görün güzellik ve yakışıklılık gelip geçici şeyler emanet olarak verilmiş ama adamda şahsen halâ yakışıklı sakalı kesti mi saçıda yaptı mı.

Yeni filminin hem yönetmenliğini hem de başrol. Çağatay Ulusoyun son hali olay oldu. Uzamış sakallarıyla da dikkat çeken Ulusoyun son görüntüsü sosyal medyada gündeme oturdu.

çağatay ulusoy hakan muhafız Çağatay Ulusoy yeni imajı çağatay ulusoy son hali YAZDIR Çukur 4yeni sezonda apayrı renk katacak simalarla karşılacaksınız. Ayvalıka giden Burcu Biricik makyajsız ve şalvarlı haliyle kendine bir kez daha hayran bıraktı Çağatay Ulusoy dijital platformda yayınlanan Yargı dizisinden gelen teklifi kabul etmediği ortaya çıktı gibi son dakika magazin olayları ile ilgili. Muhafız adlı diziden sonra göz önünde olmayan Çağatay Ulusoyun son görüntüsü hayranlarını şaşırttı.

Çağatay Ulusoyın yeni hali. 20102021 0454 Son dakika magazin haberleri. Bir hayli kilo aldığı gözlenen oyuncunun yeni hali hayranları tarafından beğenilmedi.

Hakan Muhafız dizisinin başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy saçlarını kazıttı. Yeni filmi için kilo alan ve sakal bırakan Ulusoy bu defa çöpçü rolü ile hayranlarının karşısına çıkacak. 2 Eylül 2020 1119 Son Güncelleme.

Menajerimi Ara dizisinde rol alacak olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoyun yeni tarzı sosyal medyada gündem oldu. Son olarak Hakan-Muhafız dizisinde boy gösteren Çağatay Ulusoyun son hali hayranlarını şaşırttı. Film projesi için kilo alan Çağatay Ulusoyun son hali ortaya çıktı.

Magazin haberleri - Son olarak rol aldığı Hakan. Çağatay Ulusoyun son hali şaşırttı. Çağatay Ulusoy başrolünde yer aldığı dizi için saçlarını kazıttı.

Ünlü oyuncu Çağatay. Yeni projesi için kilo alan Çağatay Ulusoyun sakallı hali de gözden kaçmadı. Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy bir süredir ekranlardan uzaktı.

Film çekimleri için Kırklareline giden oyuncu bir hayli kilo almış haliyle görüntülendi. Görenler şaşkına döndü. Çağatay Ulusoyun yeni hali görenleri şaşırttı.

Çağatay Ulusoy son hali ile gündemde - İşte Çağatay Ulusoyun kilo alma nedeni Çağatay Ulusoy bir kez daha yeni imajıyla gündemde. Son olarak dizi film izlemek için kullanılan dijital platform olan Netflixde Hakan Muhafız dizisinde rol alan ve rolü için bambaşka bir imaja bürünen sevenlerinin. Ünlü oyuncunun filmde bir çöpçüyü canlandıracağına ilişkin iddialar basına yansımıştı.

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen Çağatay Ulusoyun aldığı kilolar gündeme bomba gibi düşmüştü. İmajını değiştiren sakallarını uzatan ve oldukça kilo alan Çağatay Ulusoyun son hali hayranlarını şoke etti. Film çekimleri için Kırklareline giden oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı.

Ancak ünlü oyuncu son dönemde aldığı kilolarla tanınmaz hale geldi. 2021 yılında vizyona gireceği söylenen yeni filmi için kamera karşısına geçen oyuncunun film çekimleri Eylül ayının sonuna. Son olarak Netflix dizisi Hakan Muhafızda rol alan Ulusoy yeni filminde çöpçülük yapan bir babayı canlandıracak.

Çağatay Ulusoy yönetmenliğini de başrol oyunculuğunu da kendi üstleneceği yeni sinema filmi için keşif yaparken görüntülendi. 2 Eylül 2020 1150. Menajerimi Ara dizisinde rol alacak olan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoyun yeni tarzı sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoyun yeni tarzı görenleri şaşkına çevirdi. Yeni filmi için imaj değiştiren Çağatay Ulusoy. Yeni filmi için kilo alan Çağatay Ulusoy bir arkadaşının düğününde boy gösterdi.

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz günlerde arkadaşının düğününde görüntülendi.


Cagatay Ulusoy As Sarp In Icerde Turkish Film Attractive Clothing Icerde Sarp


Chocolate Iynemliarasbulut Admin Original Arasbulutiynemli Arasbulut Mertkaradag Icerde Icerde Turkish Actors Actors Kivanc Tatlitug


Theprotector Hakanmuhafiz Insider Insider Vtre Otvtre Vnutri Cagatay Ulusoy Cagatayulusoy Cagatayulusoy Chagatajulusoj Chaataju Cagatay Ulusoy Gq Men


Cagatay Ulusoy Son Hali Ile Soke Etti Unluler Aktor Dedikodu


Hakan Muhafiz Premiere Hakanmuhafuz Hakan Muhafiz Theprotector Cagatayulusoy Netflix Netflixturkiye Hazalergucl Turkish Actors Ayca Aysin Turan Actors


Cagatay Ulusoy Un Son Hali Gorenleri Soke Etti Turkiye De Butun Kizlarin Sevgilisi Haline Gelen Ardindan Da Netflix Te Yayinlanan Hak Unluler Victoria Kizlar


Pin On Cagatay Ulusoy Serenay Sarikaya Series


Arasbulutiynemli Mertkaradag Umutyilmaz Icerde Best Actor Cagatay Ulusoy Actors


Sarp Ve Melek Cagatayulusoy Cagatayulusoy Sarp Arasbulutiynemli Cetintekindor Bensusoral Icerde Rizakocaoglu Daml Unlu Kisiler Unluler Fotografcilik


Cagatay Ulusoy Cagatay Ulusoy Best Model Portrait


Pin On Chacha


Sarp Icerde Icerde Sarp Turkish Film Turkish Actors


Cagatay Ulusoy Theprotector 2 Gala The Protector Actors Cagatay Ulusoy


42 Altin Kelebek Odulleri 42nd Golden Butterfly Awards En Iyi Erkek Oyuncu Best Actor Cagatay Ulusoy Fotograf Sac Kelebekler


Related Posts