çağatay Ulusoy Ve Serenay Sarıkaya Aşkı - İşte Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşkından son iddialar. Serenay Sarıkaya ile Kerem Bursin aşkı bittikten sonra gözler bir anda eski sevgili Çağatay Ulusoya çevrildi.


Medcezir Yaman Mira Serenay Sarikaya Cagatay Ulusoy Love Hintergrundbilder Hintergrund

Ulusoy Sarıkayayı sosyal medyadan takip etmeye ve fotoğraflarını beğenmeye başladı.

çağatay ulusoy ve serenay sarıkaya aşkı. Çağatay Ulusoy bir dönem yayınlanan Medcezir adlı dizide birlikte rol aldığı ve aşk yaşadığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile tekrar barıştıklarına dair ortaya atılan iddialara sosyal medyadan sert tepki gösterdi. Konu ile ilgili sessizliğini bozan Ulusoy kendisi gibi oyuncu Duygu Sarışın ile beş yıllık ilişkisinin olduğunu belirterek Amacınız nedir. Kerem Bursinden ayrılan oyuncu Serenay Sarıkayaya eski aşkı Çağatay Ulusoy göz kırptı.

Düğünde Medcezir ekibinden bazı isimler de yer alırken Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya burada pişti oldu. Ve Çağatay Ulusoyun prensesi Serenay Sarıkaya gönlünü Keram Bursine kaptırmıştır. Hızlı başlayan bu aşk kaçamaklarla Kasım ayından bu yana dizi aşklarının adı gibi Medcezir gelgitlerle devam etti.

Buna karşılık olarak ise Kerem. Adını Tuba Büyüküstün ile. Yaptığı bir açıklamada Sarıkaya Kerem Bursin için Çalışması harika mükemmel bir erkek beyefendi ve kibar ifadelerini kullanmıştır.

Çağatay Ulusoy adının eski aşkıyla anılmasına isyan etti. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aşkı dizi aşkı ile başlanış sonra da bu aşkı özel hayatlarına taşımışlardı. Bu konu karşısında nikah merasiminden ayrılmak üzere olan Çağatay Ulusoy muhabirlerin sorularına takıldı.

2013 yılında başlayan aşk dizinin bitmesi ile son buldu. Takvimden Deniz Bayarın haberine göre. Eski sevgililerin nasıl bir tavır sergilediği merak konusu oldu.

Onların aşkları Mira-Yaman aşkı olarak dizide. Takvimde yer alan habere göre yakışıklı oyuncuya yurt dışında yayınlanacak bir filmde Serenay Sarıkaya ile birlikte oynaması için teklif geldi. Bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Çağatay Ulusoy hakkında çıkan iddialara daha fazla dayanamadı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoyun ayrılık nedeni sette yaşanan gerginlikler olarak adlandırılsa da. Kerem Bursinle üç buçuk yıllık ilişkisini geçtiğimiz sene sonlandıran Serenay Sarıkayanın adı yeniden Çağatay Ulusoyla anılmaya başlamıştı. Ancak iddialara göre Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya ile.

Birlikte olduklarını gösteren servis edilen resimler setten ve de diziden Print Scren yöntemiyle alınan resimler. Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncu Serenay Sarıkayanın sarmaş dolaş yakalanmasından sonra flaş bir iddia daha ortaya atıldı. Serenay Sarıkaya ve çapkın işletmeci Umut Evirgenden kırmızı kartlık hareket.

Daha önce Muhteşem Yüzyılın yıldızları Meryem Uzerli Selma Ergeç ve Nur Fettahoğlunun rol aldığı reklam firmasının yeni yüzü Medcezir dizisinin oyuncuları Serenay Sarıkaya ile Hazar Ergüçlü oldu. Gayeniz nedir Anlamıyorum bir salın bizi be kardeşim dedi. Magazin haberleri ve daha fazlasi.

Serenay Sarıkaya Aşk Üçgenine Mi Girdi. Ben daha önce 24 Ocak 2014 yazmış olduğum Çağatay Ulusoyun Serenay Sarıkaya ile çekilen aşk resimleri kopyalama adlı blog yazımda bu konuyu belirtmiştim. 312015 1125 Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy aşk tatilinden döndü.

Medcezir dizisinden rol arkadaşları Taner Ölmezin düğüne katılan oyuncu Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya dikkatleri üzerlerine çekmişti. Oynadıkları dizi olan Med Cezir İstanbulun Tuzla ilçesinde çekildiği için söylentilere göre ikili kendilerine orada bir villa kiraladı. Villanın aylık ücreti 4 bin.

Hızlı başlayan bu aşk kaçamaklarla Kasım ayından bu yana dizi aşklarının adı gibi Medcezir gelgitlerle devam etti. Rol aldığı projeler ve oynadığı rollerle büyük alkış alan güzel oyuncu Serenay Sarıkaya aşk hayatıyla da sık sık konuşuluyor. Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya aşk yaşıyor.

Oyuncu Çağatay Ulusoyun eski aşkı Serenay Sarıkayayı reddettiği ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya aşkı dizi aşkı ile başlanış sonra da bu aşkı özel hayatlarına taşımışlardı. Dizi setinde yakınlaşan iki ünlü.

Oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncunun aşk defteri ise büyük bir merak konusu. Magazin dünyasındaki dostluklara akıl sır ermiyor. Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Aşkı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy aşkı birlikte yer aldıkları Medcezir dizisi ile 2013 yılında başladı. Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy aşkı için ne dedi. Yazılı ve görsel medyanın büyük ilgi gösterdiği yıldız ikili Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy aşklarını dizi setinde de saklamıyorMedcezir dizisinde Mira karekterini oynayan Serenay Sarıkayayla Yamanı canlandıran Çağatay Ulusoyun dizideki aşkı gerçek hayata taşındı.

Haberler Günaydın Haberleri Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy aşk tatilinden döndü Giriş Tarihi. 1991 doğumlu olan Serenay ile 1990 doğumlu Çağatay Ulusoy arasında diziyle birlikte aşk başladığı iddia ediliyor. İddiaları reddeden Ulusoy Her sene bugünkü gibi yapılan yalan haberleri ısıtıp ısıtıp veriyorsunuz.

O dönemlerde Medceir dizisinde başrol oyunculuğunu paylaşan ve aynı zamanda da aşk yaşayan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoyun nikah merasiminde bir araya gelip gelmedikleri merak edildi. En son dizilerinin 13 Haziran da. Web sitesi.

Bir dizide iki sevgiliyi canlandıran Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy gerçek hayatta da aşk yaşamaya başladı. Çağatay Ulusoyun eski aşkı Sarıkaya ile kankası Evirgenin aşk yaşadığı iddiası Pes dedirtti. Çağatay Ulusoyun yeni bir karar aldığı ortaya çıktı.

Çağatay Ulusoy bir dönem birlikte olduğu Serenay Sarıkayanın fotoğrafını yanlışlıkla Instagramdan beğendi. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile tekrar aşk yaşadıkları iddiasına Çağatay Ulusoydan çok sert yanıt geldi. Basından devamlı kaçsalar da birliktelikleri ara ara magazin basını tarafından görüntülendi.

Amerikanın sevilen dizisi The OCnin Türk versiyonu Medcezirde başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy. 2013te Medcezir dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan ikili. Aynı dönemde Çağatay Ulusoyun Duygu Sarışından ayrılması ve sosyal medyadan yeniden Sarıkayayı takip ederek fotoğraflarını beğenmesi de iddiaları.

Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy 6 yıl önce birlikte rol aldıkları dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başladı ancak bu birliktelik 2 yıl sonra ayrılıkla sonlandı.


فردوس On Twitter Actors Turkish Film Actor Model


Serenay Sarikaya Cagatay Ulusoy And Medcezir Image Actors Cute White Boys Cute Couples


Serenay Sarikaya And Cagatay Ulusoy Actors Cute Actors Actor Model


Imagine Ask Serenay And Love Cagatay Ulusoy We Heart It Couple Photos


Cagatay Ulusoy Serenay Sarikaya Vogue Turkiye Magazine October Issue 2013 Vogue Unluler Cift


Medcezir Serenay Sarikaya And Cagatay Ulusoy Image Cagatay Ulusoy Couples Actresses


Cagatay Ulusoy Serenay Sarikaya Ask


Serenay Sarikaya And Cagatay Ulusoy Medcezir Unluler Aktor Stil


Cagatay Ulusoy Serenay Sarikaya Medcezir Kiyafet


Serenay Sarikaya Love And Medcezir Cagatay Ulusoy Couples Love


Cagatay Ulusoy Serenay Sarikaya Cagatay Ulusoy Turkish Beauty Winter Jackets


Cagatay Ulusoy Medcezir Actors Turkish Film Cute Couples


Serenay Sarikaya Medcezir And Couple Image Best Actor Relationship Goals Pictures Couples


Emir Z Ferihy Geny Nezaprie Ved To Je Cely Otec Insan Ask


Related Posts